PAINTINGS.

THIS EVENING.
Ikväll blir det premiärdopp i dammen!
AND THE SKY WAS OURS.


Igår åkte jag och Sofia och kollade på Classic Car Week. Men trots alla fräsiga bilar och alla glada människor så hamnade vi på en stenmur ute i vattnet. Himlen var så där vacker som den bara kan vara här och mysfaktorn stod på topp. Kvällens bästa var ändå mopederna. Tack vare dom kunde vi bara glida förbi den flera kilometer långa bilkön. Och ikväll blir det förhoppningsvis Sex and the city-maration med Josephine, Lisa och Hugo.

Och dom där 40 milen tar död på mig.
The first impression
Vissa människor gör ett större intryck än andra här i livet. Just dessa två går i den benämningen. När tårar har smekt min kind har dom lagt armarna runt mig och lovat att allt kommer bli bra igen. Dom har fått mig att skratta tills jag ligger på golvet och vrider mig av kramp i magen. Den ena har jag känt i hela mitt liv, bokstavligen. Jag och hon var oskiljaktiga från den stund vi kunde krypa. Den andra vänskapen började med avsky, nästintill hat. Vilket på något underligt sätt gjorde att vi nästan satt ihop helt plöstligt. Det är den 28 juli idag, om fyra dagar går vi över till augusti. Augusti, månaden då dom allra bästa splittras och sprids över hela landet. Människor som man kommit nära flyttar längre bort. Jag försökte komma bort jag med, tro mig, jag gjorde mitt bästa. Men jag blir kvar där jag är. Och får se allihopa försvinna för att upptäcka nått nytt. Men det är dessa två, Josephine och Linnea, som jag kommer sakna mest. Den ena flyttar två timmar bort, den andra byter kontinent helt och hållet. Men båda två tar i höst några steg närmare sina drömmar. Vilket jag också tänker göra. Men ni vet när man skiljs från en vän och lovar att aldrig tappa kontakten, och så händer det iallafall? Jag tänker inte låta det hända oss. För tjejer, ni betyder för mycket.
DON'T DO NOTHING.
Inatt ska jag sova ensam för första gången på två veckor. Det känns, ensamt. Ännu värre blir det när en del av ens hjärta är 40 mil bort. Det känns ska ni veta.
Ni
Jag älskar er. (Jag, Linnea och Josephine)Nyss hemkommen från Stockholm. Vi åkte till Geronimo agency i fredags och blev fotade (modell för en dag). Så fick jag träffa Jens igen, ett år sen sist! Och vad som inte förvånar någon är att vi lyckades pressa in lite shopping tid. Så väskorna blev lite tyngre än när vi åkte ner och två av oss hade även några extra påsar att bära på. Men jag är nöjd över varenda köp, så jag klagar inte.

Nu tänker jag krypa ner i sängen och skriva lite, med regnet som faller utanför.

BABY, YOU'RE A ROCKSTAR.


Nu gott folk, åker jag till Sveriges storstad med bästaste Josephine och Linnea. Kan inte bli annat än härligt! Tillbaka lördag morgon.

Doften av gräs i sommarvärmen


Powernap mellan alla matcherna. En så sjukt härlig vecka! Även om kroppen inte riktigt känns som den ska nu när man kommit hem. Men inte hinnar man vila heller! Har varit fullt upp ett tag nu och jag klagar inte.

Jonas åkte hem idag. Och det gör lika ont att säga hejdå varje gång.SEARCHING.
Mitt i jakten på underkläder (glömde nämligen alla underkläderna hemma, väldans trevligt när man har cup) så sprang jag in i denna hatt. Och som jag har letat efter en hatt! Den blev min för härliga 50 kronor.
BRONS, SILVER OCH GULD.


426 bilder togs sammanlagt under veckan i Holland. Vilket gör att det är lite att gå igenom. Så alla bilder kommer i omgångar, som jag hoppas ni överlever.Juniorerna, seniorerna och pojkarna! Halva sidan var inte alls pepp på att posa.Så sjukt sliten efter en bussresa på 16 timmar och en veckas spelande. Stolt över silvret men ändå känns det surt över att ha varit så nära guld.

I måndags kom Jonas hit och sen dess har vi bara myst. Imorgon åker jag till Stockholm med Josephine och Linnea, det kommer bli grymt. Och vet ni vad? Idag kikade solen fram helt plötsligt.
JUST THE WAY YOU ARE.
Du anar inte hur mycket jag saknar dig.

I'M FOREVER BLOWING BUBBLES.
Kom hem från dagens matcher med en kropp som gör ont överallt och ingenstans. Imorgon åker jag till Holland och blir borta en vecka. Om jag har packat? Självklart inte, jag är en sista-minuten packare. Så jag tänker nu gå och lägga mig fullt medveten om att jag kommer få stressa imorgonbitti. Och ingen är förvånad. Så sov gott så hörs vi nångång.
JAG MÅLAR HIMMELRIKET ÖVER SPINDELVÄVEN.
Igår var jag och Josephine och kollade på Himlaspelet. En pjäs som flera släktingar medverkar i. Var första gången jag såg den och den var riktigt bra! Josephine är snygg.Sen när vi kom hem satte tröttheten igång och vi skrattade tills vi grät. Sen kollade vi på Harper's Island. En skräckserie som ger mig gåshud varenda gång. Klart värd att se! 23.40 på 4an.Bästa scenen från pjäsen. Danserna var helt otroliga och ingen kunde ha spelat djävulen bättre.

Ikväll blir det förhoppningsvis Baksmällan, imorgon är det match i storstaden och på söndag åker jag!

SWEET'N SOUR.
Vart tog sommaren vägen?

DRIPPDROPP.


Dagen började med en tur ner till sjön med hundarna och Linnea. Sen blev det en riktig långpromenad med Carro. Har inte träffat henne på hela lovet så det blev en väldans massa prat! Därefter ringde Jenny och ville fika, så det var bara att byta om och ta moppen in till Leksand i regnet. Och när jag står där inne på Siljan så ser jag Jenny komma i spöregnet. Utan paraply, smink i hela ansiktet och en trasig sko i handen. Hur den kvinnan lyckas förstår jag inte! Alldeles strax kommer Josephine hit och ska göra mig sällskap i soffan framför So you think you can dance. En bra dag.
DON'T LET IT GO CAUSE YOU'RE AFRAID.
Forgotten. Jäklar vad sugen jag blev på att verkligen fota igen. Det var ett tag sen. Hm, får ta mig tid imorgon. Nu däremot blir det Harpers Island och sen nattinatti.

DARE TO DREAM.


Jag ger upp. Jag ger upp helt enkelt.
WHEN IT WAS GOOD.
Efter glass och Veckorevyn i solen så åkte jag och Josephine wakeboard för första gången igår. Nu vet ni.
FREE FALLIN'


Nu är jag hemma igen. Och är ännu tröttare än jag var när jag åkte, vilket betyder att jag snart slocknar. Det har varit fyra härliga dagar och folket är underbart. Om jag dött av värme? Ja, trodde hela Sverige hade gjort det. Dock har kameran leget i väskan hela tiden, skäms Lisa. Så det blir inga bilder därifrån. Började skriva lite när jag kom hem men känner att ögonlocken dras alldeles för mycket neråt. Och ingen sovmorgon blir det heller, klockan 7 börjar jobbet. Men det är bara att bita ihop, behöver man pengar så behöver man. För resten av sommaren kommer spenderas i Holland, Skåne, Göteborg och Tranås. Överallt utom hemma. Puss och godnatt

PS. Jag är kär i John Mayer
RSS 2.0