"Jag tycker du har fel".
Den 29e januari la Blondinbella upp bland annat dessa två bilder i ett inlägg i sin blogg. När jag skriver detta så har det inlägget fått 1093 kommentarer. Förstår ni hur många det är som har tagit sig tiden att skriva en mening, oftast flera? Det som gör mig mest upprörd är de som börjat prata om övervikt, att hon är tjock, bukfetma, en dålig förebild samt andra elakheter. Om Bella är definitionen på tjock och övervikt så vill jag inte ens veta vad deras definition av ordet smal är. Hon förespråkar varken barnmatsdieter eller att äta på McDonalds varje dag. Hon uppmuntrar unga tjejer till att älska sig själva och sina kroppar. Dessa bilder kommer stärka hundratals tjejer som tidigare bara sett pinnsamala Kenza och Angelica Blick i bikini i bloggvärlden. När till och med föräldrar går in på hennes blogg och fäller kommentarer om att Bella är tjock och överviktigt samt är en dålig förebild för deras döttrar så har det gått för långt. Speciellt när en pappa inte kan kontra ett motargument med något annat än "Jag tycker du har fel", ungefär i samma klass som vad en åttaåring hade sagt.

Skäms på er. Helt ärligt, skäms! Ibland undrar jag vart världen är på väg.

Kommentarer
Postat av: Josefine

Jag kan heller inte fatta hur de håller på. Det är helt sjukt hur vana vi blivit vid dessa smala kroppar överallt som gör att folk skriver så här. Att föräldrar är inne och petar gör mig asförbannad; vad i helvete gör en ja, mullig, tjej till en sämre förebild? Jag tycker Löwengrip är asfrän.

2012-02-01 @ 21:15:15
Postat av: Malin

Jag tycker det du skrivit är underbart. Jag att senast för

Någon dg sedan med killen jag tycker om och visade denna tjej. Han tyckte hon var tjock. Jag ville inte ens tänka på mat efter det. Kände mig så fruktansvärt fel ful och äcklig. Bella är

En förebild, hon är stark fin och väldigt vacker!

2012-02-02 @ 11:02:38
URL: http://malyn.devote.se
Postat av: Pappan

Jag hade inte tid till att skriva annat än "jag tycker du har fel" eftersom jag höll på att laga mat samtidigt (LCHF).

2012-02-02 @ 20:34:29
Postat av: Jullebulle

Bella är inte tjock och inte äcklig. Hon är levande. Sen tycker jag inte hon är en perfekt person alla gånger. Men det har aldrig berott på hur hon ser ut. Hon är för fan svinvacker för att hon har sånna fina kurvor. För att hon är levande och för att hon är sig själv. Trivs med det och vågar inspirera andra till det. Jävla pappan, men vill han att hans barn ska se ut som pinnjävlar och bara bry sig om vilken barnmat de ska äta, så är det okej för mig. Dina ungar och dina problem. Försök få dem att bli lyckliga. Idiot.

Bella är fin för att hon ser ut sådär. Fatta.

(Bra Lisa!)

2012-02-03 @ 09:10:11
URL: http://juuuliett.blogg.se/
Postat av: natalie

men whaaaaaaaaaatttt??? hon är mullig/tjock, punkt slut! om det gör henne till en sämre person? Nej.

2012-02-09 @ 23:44:52
URL: http://vnattavnatalie.blogg.se/

Släng en kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-post: (publiceras ej)

URL/Bloggen din:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0