Den tjugofjärde december.


Min fina julafton började med att jag och syster springer till till julstrumporna på morgonen bara för att upptäcka att vi barn har fått en gemensam julklapp och alltså måste vänta tills bror vaknade. Så vi satte igång och bakade knäck och lussebullar!På förmiddagen dök en del av släkten upp för lite julgröt.Mums!

Sen kom den bäst klädda tomten jag hittills sett, för att dela ut lite julklappar till släktens minsting som bara var där på förmiddagen innan han skulle iväg till sin mamma.Han blev överlycklig över sina bilar och sitt "star warts"-lego.

Efter detta smet jag och mamma ut för en långpromenad med hunden. Hur mysigt som helst med den friska luften och hunden som lyckligt sprang överallt. Äkta kvalitétstid med min kära mamma.
Så här såg jag ut dagen till ära. I en fin klänning från HM och mina naturliga lockar.Efter Kalle Anka blev det julmat och till det hade vi pyntat bordet med en massa hjärtan och stjärnor.
Sedan delades det ut julklappar och eftersom jag fick agera tomtenisse (-nissa?) så togs det inga kort under den stunden. Men det var en himlans fin jul, trots att syster för första gången firade på annat håll. Det var en lugn och en varm jul, om man nu kan beskriva den så.Kommentarer

Släng en kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-post: (publiceras ej)

URL/Bloggen din:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0