Vi ses aldrig mer - Del I


JANUARIJag firade in det nya året med mina älskade tjejer bland både okända och kända människor. Somnade bredvid en pojke som aldrig kallades för min i ett hus där folk låg på högar och sov.Hade klassfest numéro två hemma hos Emma. Lite våghals, ölspel, nintendo wii och så lite Capten på det.Ner till Linköping med bästa Olivia för att fira årets första artonåring. Medan hon tränade pyntade vi lägenheten med ballonger i taket. Nere till höger har ni Malin in the making.Åt middag med hennes vänner från Linköping, himlans fina tjejer!Sedan hade vi tårttävling och ingen åt mer tårta än födelsedagsbarnet själv.

FEBRUARIUnder början av februari åts det glass med sommarbär.Minns att just denna dagen var Pauline så himla snygg. Var grovt avundsjuk på hennes halsband.Alla hjärtans dag anlände och det sattes upp fina lappar runt om i skolan. Många rev ner dessa, medan jag tyckte att de gav en gnutta värme.Eftersom jag inte hade någon att kalla för min vid denna dag så firades den med Olivia och Johanna om jag minns rätt. Samt med sjukt mycket glass.Det blev dags för Bea, som var nummer två i gänget, att fylla arton. Blev mycket problem med hur hennes dag skulle firas så jag muntrade upp henne lite med en vaniljsemla och ett par fina örhängen.

MARSNummer tre att fylla arton var min vapendragare, Olivia. Vi har en passion för pannkakor med glass och sirap, och eftersom hon var på kryssning under sin födelsedag så sprang jag förbi henne några dagar senare för att fira lite.Innan ni dömer denna bild så svara på denna fråga: vet ni hur sjukt gott det är med glass och sirap?Sedan kom det riktiga firande för Olivia. Jag och Johanna gjorde en tårta som inte var så god men det är ju faktiskt tanken som räknas. Denna kväll hamnar lätt på topp tre över de tillfällen jag har skrattat som mest under 2011.Sedan kom fettisdagen och för första gången så gav jag mig på att baka semlor! Resultatet? Gigantiska semlor som ingen orkade äta upp men som var sjukt goda.Lite senare under denna månad gick jag och skaffade mig ett ärr i pannan. Jag har ju inga ärr så kände att det liksom var på tiden.Första mötet med Uganda. Ett litet sällskap kom upp från detta land och under en kväll så lekte vi olika lekar och sjöng och hade det allmänt trevligt.Avslutade mars med att åka upp till Sundsvall för att fira min finaste pojke. Vi spelade sällskapsspel, badade bastu, byggde en igloo runt isvaken, grillade korv och hade det så förbaskat bra. En av de bästa helgerna på hela året, utan tvekan!Kommentarer

Släng en kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-post: (publiceras ej)

URL/Bloggen din:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0