SkrivaSkriva.


Okej, eftersom jag är helt tömd på bilder, så får det här bli lite som en vardagsblogg iallfall. Men ibland kommer jag nog skriva om saker som verkligen betyder för mig. Ska se om jag kan lägga upp krönikan som jag gjorde i svenskan. Har fått mycket bra kritik för den. Skickade tillochmed in den till en tidning :) Dock kom den inte med :/

Iallafall, imorgon är det alltså skrivardagen och temat är miljö. Har en liten idé om vad jag ska skriva om, men jag lär ångra mig minst fem gånger innan jag är nöjd ;) Skämtade om att jag skulle skriva om en Prinsessa som vaktas av en drake och så kommer Skräpmannen och räddaren henne, men hon dissar han. Mm, väldigt seriös idé Lisa! Nej, men jag hoppas att jag blir nöjd med vad jag skriver iallafall. Alla säger ju har jag har skrivandet i blodet ;) Vi får väl se! Justja, som jag skrev i förra inlägget, skriv gärna en kommentar om du kommer på ett ämne jag ska diskutera :)

Nej, nu ska jag packa inför morgondagen då det blir Bosön med Malin. Har saknat den tösen! Lite nervös är jag. Inte bara för att det kommer vara tester om vilken form man är i. Är nervös inför bussresan också, men jag lär överleva. Och sen är man inte helt pepp på att träna en hel helg med en förkylning i kroppen! Men jag ska ge mitt bästa och hoppas att det räcker :)

Pusspuss

Think outside the blogg.

Hej pojkar och flickor!

Idag kom min käre kompis Jenny ( www.jennygrip.blogg.se ) med en riktigt smart ide! Ja, smart för att komma från henne iallafall ;) Eftersom jag inte har någon kamera och därför inte har några foton jag kan uppdatera med, så tyckte hon att jag skulle skriva lite inlägg. Vill inte att det här ska vara någon vanlig blogg, så därför tänkte jag ta upp mina åsikter och sånt om olika ämnen. Låter väl som en bra ide? :)

Dock är jag alldeles för trött för att skriva något längre inlägg nu, blir bara tröttare och tröttare nuförtiden känns det som. Ja, det är väl hösten som smyger sig på.

Aja, ni kan väl kommentera om ni har en ide om något ämne ni tycker jag ska skriva om :)

Puss och kram och nyp i stjärten!

Räddare i nöden!

Ni som har kikat in på min blogg den senaste tiden, har nog märkt att den har sett helknas ut.
MEN, så kom Carolina Björs som min räddare i nöden och fixade designen! ;) Och ja, jag ska aldrig mer försöka mig på att mixtra med designen igen ;D

www.carolinabiors.blogg.se


Pusshej!


Gästbloggar

Sådärja!

Nu är det ordning igen på Lisa's blogg, visst blev det fint? ;)

Nu får vi bara hoppas att hon låter bli att pilla på designen och bland koderna, annars får jag rycka in igen ;p
Hoppas det var okej att jag gästbloggade ! :)


uppdatering.

Hej allihopa!

Har varit jättedålig på att uppdatera på sista tiden, men kameran är i Oslo så det är lite krångligt ;)
Kom ihåg att kommentera och kolla i Arkiv.

Pusshej :)

Gratis kläder? Ja tack!
http://www.gratisklader.se/Register.asp?r=33132

Not anymore.Modell: Lisa
Foto: Lisa

Coloursoup.Modell: Lisa
Foto: Lisa

IF YOU ARE WHAT YOU SAY YOU ARE, A SUPERSTAR.
INCREDIBLE.


LE FREAK, C'EST CHIC.

ALL I CAN DO I SMILE AND FADE INTO THE BACKGROUND.


JUST GO.
.

RSS 2.0