OCH DET ÄR NU HISTORIEN SLUTAR. (9)Jag sitter och äter frukost, läser tidningen som intresserar mig lika mycket som vädret på tv. Du kommer snubblande ut ur badrummet, med en handduk slängd runt dina höfter. Våra blickar mötts och generat låter jag blicken falla tillbaka till tidningen och en artikel om årets trender. Jag hör hur du skrattar för dig själv och försvinner in i sovrummet för att klä på dig. Bokstäverna blir suddiga och jag börjar dagdrömma. Om oss. Eller vad är det vi är? Är vi ens något så man kan tänka oss och vi? Vi är något jag aldrig varit med om förut. Det är som om jag har slängt mig ned för en klippa i hopp om att försvinna. Och istället landat på en grön sommaräng. Av någon underlig anledning tog du mig, medelmåttiga mig, i dina armar. Jag förstod fortfarande inte och ibland inbillade jag mig att jag inte ville förstå heller. Allt var för bra för att vara sant. Som en dröm som är så otrolig att man vet att det är just en dröm. Det var som om jag väntade på att fasaden skulle falla. Jag letade efter brister och förklaringar. När allt jag behövde göra, var att kolla in i dina ögon. Trygg.

Dina läppar mot min örsnibb väckte mig ur mina tankar. Jag ler försynt när du drar läpparna längs min nacke. Dina andetag är varma och får mig att rysa. Sen går du, lämnar mig ensam med mina egna tankar. Som lyckligtvis inte bestämmer sig för att gå längre än till tvskärmen.

Runt fyraslaget durrar min mobil och sänder ut ljudet av Calvin harris - Dance wiv me. 10 minuter senare är min kväll uppbokad av min älskade Hanna. Min kompis sedan barnsben, härliga Hanna som ler dygnet runt och som sprider glädje vartän hon går. Och till skillnad från mig har hon kurvor som de flesta kvinnor skulle dö för. Hanna, som nu hade bestämt sig för en tjejkväll på stan. Trots att vi inte riktigt hade nått "klubbåldern" än. Men vad gör det om hundra år? Jag lämnar ett meddelande på din mobil, hoppas att det är okej. Slänger ner lite (och massa) kläder i en väska och hojtar på en taxi.

Musiken är hög, jag känner basen ta över mitt hjärtas rytm. Ljuset, som blinkar besatt, gör mig yr och berusad. Tillsammans med mina höga klackar blir jag ännu vingligare och klumpigare än vanligt. Vi dansar som om dansgolvet brann, struntar i allas blickar och slänger runt armar och ben. När svetten dryper om mig och jag flåsar som efter ett maratonlopp, skriker jag något om att jag måste ut, måste hämta andan. Jag lämnar Hanna därinne och ställer mig runt hörnet för att slippa allt folk. Tänder en cigarett, andas och blåser sakta ut röken. Ett gäng killar kommer vinglandes längs vägen, fem stycken närmare sagt upptäcker jag efter en snabb räkning. Jag backar mot väggen för att ge plats när jag märker deras blickar som synar mig uppifrån och er. De stannar. Skräcken genomborrar min kropp och jag glömmer bort allt jag nånsin lärt mig om självförsvar. Ett leende (en tanke) går igenom killarna. Jag lyckas få fram mobilen och slår ditt nummer, hoppas att du ska höra.

-Hej gumman.

Jag har aldrig stått närmare en vägg. Jag har aldrig varit räddare. En kille tog några självsäkra kliv framåt och, hela tiden med blicken i mina ögon, ställde han sig bara några centimeter ifrån mig. Jag känner en hand på mitt lår och ett skrik fastnar i halsen.

Snälla svara.

Kommentarer
Postat av: sara

ouff, orkar inte kolla efter om jag har rätt men är gaaanska säker på att rubriken är Lostprophets right? ^^

2009-02-25 @ 23:49:05
URL: http://decoy.blogg.se/
Postat av: anna

det är iallafall bra skrivet ! :)

2009-02-28 @ 13:22:01
URL: http://annasbl.blogg.se/
Postat av: miss brightside

wow, bra skrivet!

kommer det en fortsättning eller är slutet sånt man får tolka själv?fin blogg och vad bra du är på att fota! :)

2009-02-28 @ 20:49:36
URL: http://msbrightside.blogg.se/
Postat av: miss brightside

svar; varsegod och varsegod! x) okej, hoppas det kommer en fortsättning snart då! :)

är nämligen en sån som också gillar att skriva. skriver dock inte mycket noveller, får ut mitt skrivande genom att rollspela istället. man spelar en karaktär man själv kommit på info om, kommer på en handling med en annan människa som spelar sin karaktär som den kommit på och tillsammans bygger upp en story, en berättelse så.. :)

2009-03-01 @ 20:21:42
URL: http://msbrightside.blogg.se/

Släng en kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-post: (publiceras ej)

URL/Bloggen din:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0