LIFE IS LIVING.
Confirm.Gymnasieansökan är bekräftad och därmed låst för alla ändringar. Tror det aldrig har varit läskigare att klicka på en knapp. Det där klicket är starten för hur mitt liv ska formas under de kommande 3 åren. Låter dramatiskt, men lite sanning ligger nog djupt begraven.DU ÄR BARA EN AV MÅNGA MÄNNISKOR JAG DRÖMT OM.Vi som visste.Varför denna dag har varit en typisk Lisa-dag;

Dagen börjar med att jag går hemifrån för tidigt på morgonen vilket resulterar i en bussväntan på ca 10min. Jag startar självklart skolan med att komma försent till franskan, en ovana som börjat fästa sig iår. Jenny har mitt busskort i sitt skåp och jag hennes i mitt. Jag går för att byta, går in i klassrummet och har plötsligt glömt bort om jag la hennes busskort i hennes skåp. Eller om jag glömde det i mitt. Självklart ligger det i mitt skåp. Därefter är det bus med Jenny och Sofia. Efter att jag och Sofia jagat Jenny så smyger vi upp bakom henne och skrämmer henne. Jenny skriker så alla hoppar till och skrattar därefter så mycket att hon faller ihop på golvet. Efter skolan åker jag och Linnea till Borlänge för att spendera våra sista slantar. På tåget blir det mycket fniss och vi klämmer i oss varsin kexchoklad. Vi går i affärerna vi alltid går i och plötsligt tar mina pengar slut. Vi går för att äta, beställer och jag sätter mig ner medan Linnea betalar. Vad händer? Linneas pengar är också slut, dock bjuder den snälle servitören på måltiden. Tack! Vi kollar på klockan och upptäcker att tåget hem går om 20min, vi slänger i oss maten och springer sedan till stationen. Flåsande slänger vi oss ner på närmsta säten. Nej, ingen slår mig och Linnea. Tack för dagen<3


En typisk Lisa-dag är alltså när jag är glömsk, trött, fnissig, klumpig och lycklig.


ANDY WARHOL.Bild från Beyond Retro, citat från Andy Warhol.
No you girls.


So kiss me
lick you cigarette, then kiss me
kiss me where your eyes won't meet me
meet me where your mind don't kiss me

Herr Ferdinand är mannen som spränger mina öron för tillfället.

Franz Ferdinand.Dagen har varit riktigt bra. Måste bara börja med att säga, tji fick jag! Skrev i inlägget under att American History X inte var så bra, men idag såg jag den med helt nya ögon. Och den var grym. En kille som heter Elias var i skolan och höll föredrag, han har nämligen var i Polen/Tyskland och sett några koncentrationsläger. Han var en stark talare och man lyssnade på honom. Det läskiga var alla siffror han berättade om, 9000 människor dog varje dag i Auschwitz, sammanlagt dog ca 6miljoner judar. Det är samma som 66% av Sveriges befolkning. Tänk om två tredjedelar av Sverige plötsligt skulle dö? Det är hemskt.

Iallafall. Efter skolan gick jag och Jenny till Gårdscafet, fikade och pratade. Mamma kom sen och hämtade mig och lämnade mig därefter vid hockeyplanen i Tällberg. Där träffade jag Amanda och Mikaela som hade börjat skotta planen. Ett lager på ungefär 2-3dm snö låg över hela planen. Efter en timmes skottning gav vi upp och åkte skridskor på en yta ca 10x10m, lite trångt när man är 4st. Något som är så typiskt mig är att jag tappade mobilen på planen. I snön. Efter 10minuters letande lyckades jag kliva på den med skridskon. Men den lever ännu! Slänger upp några bilder från dagen. Jösses vad mycket text det blev.. Puss!


En fräsch Jenny innan fikat.


En hockeyplan i stort behov av skottning och 3tjejer utan skottningsmotivation.


Men turligt nog var Amanda en händig man!DOM TOMMA STEGEN (hör du hur jag faller?)
Från och med nu får ingen prata med mig om gymnasieval. Varje gång jag har bestämt mig så slänger någon ur sig en kommentar och så börjar jag tvivla igen. Varför ska det vara så svårt? Tränat 2ggr idag och det känns i ryggen, hm, stretching står på attgöra-listan. Imorgon är det förintelsernas minnesdag och vi ska ha föreläsning på morgonen och därefter ska vi se på American History X. Är inte ett så stort fan av filmen, men vi får se om jag ändrar min åsikt imorgon? Efter skolan blir det fika med finaste Jenny och sen skridskor med tjejerna. Eventuellt blir det hockey på kvällen också. Ni må tro att jag är galen, men när min dag är absolut fullbokad så är jag som lyckligast. Älskar att så mycket att göra så man knappt hinner andas. Nej, nu ska jag göra inbakad fläta på syster. Puss!
ART (musik) BITCH.
Just another inspirational morning.
Denna morgon startades med inspiration i överflöd tillsammans med lookbook. Jag ska jobba, spara alla mina mynt och shoppa loss i London. Staden som har min själ i ett järngrepp. Har bestämt mig för hur gymnasiesökan ska se ut; Leksand, Stockholm, Falun. Efter gymnasiet sätter jag mig på första bästa plan till England med kameran i högsta hugg. Efter lookbook norpade jag med mig kameran och bländade mig med blixtrar. Ska fixa lite med datorn och sen står städning högst upp på listan. Kan informera er om att just nu har jag en liten stig mellan sängen och dörren, jag är helt hopplös. Alla kläder ligger dessutom på golvet och behöver tvättas. Hm, blir att gå naken till skolan imorgon. Puss.This evening.
Upptäckte nyss att mina bilder har gått vidare i Fotosidans tävling. Det är Sverige vs Norge med tre olika teman. Det är bilderna nedan som har gått vidare och under bilderna hittar ni länk. Nu hänger allt på röstningen. Vinnaren får sin bild utställd. Man kan väl få hoppas?


Länk


Länk


Länk


Vill sedan säga att inläggen som liknar Raindrops(6) är en novellserie. Många har missuppfattat och trott att det är något som har hänt mig i verkliga livet, vilket det inte är. Det är en novellserie som jag skriver på när inspirationen kittlar. Hela serien kan ni läsa under kategorin Novell. Blir överlycklig vid respons på dessa inlägg, så dra er inte för att kommentera. Puss!Jag ger dig min morgon.- ...And it melt, God forgive me, it melts ever so slowly on your tongue, and tortures you with pleasure.OCH DET ÄR NU HISTORIEN SLUTAR. (6)Tanken på att få träffa dig gjorde att jag flög fram, även om tiden inte flög bredvid mig. Med min klarröda väska gick jag in på en allmän toalett och bytte om. En oversize tshirt och en tajt kjol blev resultatet, håret slängde jag upp i en slarvig knut. Resten av dagen försökte jag slösa bort genom att gå runt hela stan. Men vid 17.00 blev allt för svårt. Med svarta kilklackar småsprang jag mot cafét, jag försökte vara lugn och sansad, men ivrigheten tog övertaget. Jag köpte mig en glass och i all diskretion satte jag mig bakom några buskar med utsikt över caféts ingång. Tiden gick, glassen försvann och mitt tålamod började rinna ut i sanden. 17.56 och fortfarande ingen syn av dig. Jag suckade men bestämde mig för att ge dig 10 minuter. En mörk röst bakom mig får mig att hoppa till och ramla in i buskarna.

-Vem spanar du efter? Med glimten i ögat sträcker du fram en hand mot mig och drar upp mig på skakiga ben.

-Ingen. Svarar jag och låtsas vara sådär naturligt cool, vilket jag knappast kan säga att jag lyckas med. Vi rör oss mot cafét och jag trippar fram bakom dig, drar in din parfym som kittlar i näsan. Du säger nästan ingenting, ändå sitter vi där i minst en timme. Själv är jag som en öppen bok och har högläsning ur mitt livs kapitel. Du tänder en ny cigarett, räcker den mot mig och jag lutar mig fram för att dra ett bloss. Fan. Hostan rispar sönder min hals och tårarna svämmar över. När jag äntligen kan andas igen är ditt ansikte plötsligt bara några centimer ifrån mitt. Dina ögon var varken klart blåa, härligt gröna eller intensivt bruna. Dom var färglösa, gråa. Som om dina ögon sett så mycket och din omgivning hade sugit ur all färg. Jag var helt fast, som i en annan värld och tystnaden mellan oss var spänd.

-Kom. Jag rycktes ur min fantasivärld och sprang ikapp dig. Vi gick längs parken och bara lyssnade på allt omkring. Barnens skratt, bilarnas tutande, fåglarna somm kvittrade och våra steg. En droppe regn som landade på min axel fick mig att höja blicken mot himlen och mitt ansikte möttes av tusentals droppar. Alla sprang omkring oss, men vi stod kvar. Ditt hår lockade sig i vätan och jag kände hur glad jag var för att jag var osminkad. Jag tar tag i din cigarett som snopet hänger i din högra mungipa och kastar bort den. Din blick blir iskall och drar mig emot dig.

Dina läppar brinner och världen som jag känner till försvinner.
We were just two lovers.
På sätt och vis älskar jag att städa, jag hittar alltid dom små speciella sakerna som jag glömt bort. Denna gång fann jag två vykort som jag fått av min moster, men som jag alltid tyckt är för vackra för att skicka. Något som jag fortfarande står fast vid. Så när rummet är omgjort och klart så hamnar dom på väggen, eller kanske på skrivbordet.

Imorgon blir det mys med tjejerna, en massa filmer står på schemat och hela natten är uppbokad. Fika med Malin efter skolan, en vaniljsemla står på menyn och därefter välbehövd träning. Om två veckor är det landslagsläger och jag längtar som en tok! Dock blir det hårdträning efter att ha slöat hela denna månad. En härlig joggingtur vore inte helt fel, om det inte vore för snön som täcker vägarna. Nej, nu står maten på bordet och jag hungrar som en varg. Puss!Jag vet att det bara är fantasier.

Gårdagens danskväll slog alla förväntningar och tog mig med storm. Med ovanligt mycket pirr i magen och med en näve impulsmod slog jag mig själv med häpnad. På dansgolvet trivdes jag som en fisk i havet med min kjol som fladdrade i varje snurr. Det var nånting med atmosfären. Musiken, skratten, svetten och snurrarna. Nej, det var riktigt kul och jag hade ett leende på läpparna nästan hela kvällen. Säga vad man vill, men jag och Johan ägde buggen!;) PussJust dance, my darling.Blir ingen längre uppdatering idag. Kom nyss hem från danskväll, låter kanske inte så kul. Men tro mig, kvällen kan beskrivas i två ord; skratt och svett. Nej, nu ska jag ta en kvällsmacka och sen krypa i säng. Ni får mer detaljer imorgon :) Puss och godnatt!Shoes.Dessa skor, fast svarta, fann jag idag i brevlådan. Gissa hur lycklig jag blev?Bilden kommer från Lisa's blogg.


IT'S BLACK AND WHITE LIKE SPACE AT NIGHT.
Closer.-Look me in the eyes. Tell me you're not in love with me. 
-I'm not in love with you.
-You just lied.PRAYING FOR LOVE IN A LAPDANCE.

Cloudy sunday.Skridskor med Linnea och Charlotta. Börjar få flyt på det här med översteg nu! Därefter gick vi till Linnea och satsade på riktigt tjockismys. Onyttigheter i massor.

Mothers and Daughters.Jag måste ha världens sötaste mamma.

Dom senaste timmarna har jag spenderat med mamma framför tv och kollar på PS. I love you. Helt underbar film, jag rekommenderar er till att se den. Själv dröjde det inte länge innan tårarna började rinna och jag hör hur mamma snörvlar bredvid mig. I mitten av filmen hör jag från höger om mig; Behöver du också en näsduk? Så där sitter jag och mamma en lördagkväll och grinar tillsammans. När eftertexterna börjar rulla fnissar vi lite och jag påpekar att min kudde är blöt. Jag älskar min mamma.
Gatlampornas sken lyste upp mörket.Blev inga skridskor idag, blir imorgon (söndag). Istället tog jag och Charlotta med hundarna ut på promenad. Efter att ha busat ett tag gick vi till några kompisar innan jag fick lov att gå hem med Fidde. Lägger upp lite bilder.

ONE DAY YOU'RE GONNA DO GREAT THINGS.
Pepparpeppar ta i trä.Today: Skridskor på idrotten. Jag kan nu översteg framåt och bakåt, åt båda hållen. Lite stolt är jag. Imorgon blir det mer skridskor och jag ska tjuvträna och slå folket med häpnad nästa vecka. Bilder lär dyka upp. Wish me good luck! Puss.LITTLE JESUS, ARE YOU WATCHING ME?
Phosphorescent.When words doesn't make the cut.

Is it summer yet?Termometern står på -10, snön faller mjukt och jag flyger fram i rädsla av att frysa fast.


Words of today.

Skola. Klackar. Svart. Rött. Linnea. Trött. Skavsår. Brev. Snöflingor. Kallt. Gymnasieval. Oskar. Josephine. NewYork. London. Music. Shopping. Volanger. Randigt. Tåg. Apoptygma Berzek. And then I turned seven. Tradera. Modette. Kjol. Kilklackar. Grönt. Nationella prov. Framtiden. Cybergymnasiet. Leksands gymnasium. Stökigt.

On the run: Brev postat idag, skor anländer nästa vecka. Linnea&Josephine fyller år (inte idag). Sugen på en snuskigt lång joggingtur. Planerad outfit för nästa veckas danskväll, jag tänker fladdrande kjol. Nougat/vitlöksrum i helgen. Filmkväll á la skräck & hemmagjorda brownies. Storstädnings är ett måste, igen. Gymnasieval på G, where to go? (Va, är det redan gymnasieval?) Skridskor på idrotten, ska försöka att inte få blåmärken. Fika med Malin, saknaden är stor.

Men framför allt; sova. Så godnatt och sov så gott! Förresten, kan inte tacka er nog för era kommentarer. You make my day!


BROKEN. BUT PROUD OF WHO I AM.I don't believe in luck anymore.Lyckostenar jag fann i storstädningen. Jag följer inrednings/göraomrummet-hysterin. Men nytt är alltid kul:)
SOMEBODY TOLD ME ROMANCE IS DEAD.


Syster.

Lisa: Jag ska måla om mitt rum. Nougat/vitlök ska det bli!
Syster: .. Vitlök.. Romantiskt namn!
Lisa: Haha, men färgerna är jättefina. Och romantik är för mesar!
FACE OF A DREAM.

Duochjag.


Dagen spenderades med Linnea, här är lite bilder som sammanfattar dagen:)Rådjur.


Jag och syster var med i tidningen för några veckor sen.

FOR FREEDOM.Header.Många av er har kommenterat en viss bild i min header, den som är näst längst till vänster. Många av kommentarerna har inte varit världens snällaste så här kommer försvaret:

Tjejen på bilden är min kompis Carolina. Hon är född naturligt smal och hatar allt vad ätstörning heter. När man böjer sig fram så blir skelettet mer framtydande, på alla. Carolina simmar mycket vilket gör att hon bara har muskler på ryggen, detta tillsammans med att hon är smal, gör att skelettet syns mer än på andra människor. Hon är en matglad människa som inte tackar nej till godsaker och oftast äter dubbelt så mycket som hennes föräldrar. Hennes mamma är också väldigt smal, så hon har helt enkelt "smal-genen".

Bilden sitter inte i min header som något sorts Heja anorexia-kampanj, jag står för att vi ska se bortom storlek, hudfärg och alla skiljaktigheter. Man är inte hur man ser ut, men är vad som finns innanför. Iallafall, jag tycker att bilden är riktigt bra. Enligt mig förmedlar den en känsla, vilket var målet med bilden. Så.


THE POSTMAN.

OCH DET ÄR NU HISTORIEN SLUTAR. (5)


Dagarna gick. Men du var kvar. Jag kunde känna hur du kröp under skinnet på mig, hur nackhåren reste sig vid blotta tanken på dig. Efter natten hos dig, när jag kommit hem efter att ha flytt från allt, rasade fasaden. Min styvpappa, lika genomkall som styvmodern i Askungen, hade kommit vinglade när jag klivit genom dörröppningen. Whiskeylukten nådde min näsa när han var tio meter bort, hans ögon var blodsprängda och hans knutna näve (den som inte höll i flaskan) flög i luften. Han skrek osammanhängande meningar, något om att jag var värdelös, otacksam och jag tror jag hörde ordet slampa eka. Hans hand rörde min kind och jag visste att jag aldrig mer skulle återvända hit.

Mina ögon brände av tårarna som försökte rinna nerför mitt ansikte, men jag höll dom fågna. I den största väskan jag kunde finna slängde jag ner allt nödvändigt. Kläder, cigaretter, fotografier, smink och en kudde. Och självklart några par skor. Han stod utanför min dörr, bankade och skrek. Jag slängde ut väskan genom fönstret och hoppade sedan efter, tacksam över att jag valt rummet på nedre våningen. Jag sprang och vände mig aldrig om, jag sprang tills hans skrik var blott viskningar. Plötsligt kände jag mig ensam, mer ensam än någonsin. Vart skulle jag ta vägen? Den natten blev en parkbänk under ett träd min säng, den var hård och obekväm. Men han var inte här iallafall. Jag låg vaken och såg på stjärnorna, önskade att du plötsligt skulle dyka upp. Som ett sånt här otroligt sammanträffande. Men allt som kom var kylan och några få bilar som körde förbi. En lastbils tutande som ilade förbi blev min väckarklocka. Jag hade gåshud över hela kroppen och började hoppa runt för att bli varm och väcka liv i mig. Solen steg i takt med värmen och jag var tacksam för sommaren. Jag startade min mobil och upptäckte 12 missade samtal, och ett sms. Samtalen raderade jag utan att blinka, men smset inhöll bara en mening: Café Alé 18.00, låt parkbänken sova ensam inatt.

Nackhåret reste sig och hela jag rös. Du.Dont hate the player, hate the game.
THE CAT IS DEAD.
Denna katt är den leksak som överlevt Fidde längst. Dagens bus blev dess död.
Paper doll.


Modell: Lisa
Foto: Lisa


You crawled out of the sea.

När inspirationen kommer krypande tar jag kameran i min ena hand och
mitt smink i den andra. Med skakiga händer målar jag och kladdar litegrann.
Granskar mig i spegeln och tar upp kameran. Försöker förmedla en känsla,
ett ord, något mer.

Detta är vad jag tänker göra nu.


Edie.

- I went to a party once, and there was a palm reader there and when she looked at my hand, she just froze. And I said to her "I know. My lifeline is broken. I know I won't live past thirty".


(vänster: Edie Sedgwick  Höger: Sienna Miller som Edie i Factory girl)
BREV FRÅN DJUPET.


Käraste Mamma!

Jag drabbades av kärlek igår.
Han stormade in i mitt hjärta i en hastighet bortom denna värld.
Han är lång och ståtlig, väldig och vacker.
Men mamma, varför gör det så ont?
Någon hamrar ovanför mitt öra och skär i min kropp.
Och jag kan inte äta, så väldigt jag hungrar efter honom.
Jag längtar efter hans hals, att trycka min nästipp emot.
Och kanske dra in hans doft.
Men varför gör det så ont?
Jag skolkade från idrotten idag, och skrev två dikter om honom.
Dom var mörka och djupa, med  små kärleksfulla ord.
Åh mamma, tänk om han inte gillar dom?
Vid synen av honom fnittrar jag försynt och försöker slänga med håret.
Så där som i reklamen, du vet?
Han är den vackraste jag sett och får mig att mitt hjärta att pirra.
Men mamma, vad gör det om hundra år?
Hälsa pappa och pussa hunden från mig

Från din älskade dotter

ps. Tror du han älskar mig?
Flowers from Hungary.Min systers brevvän från Ungern var här på besök och målade denna tavla. Hon hade även med sig ungersk choklad. Mm, the love of my life. År 2001.


SLOWMOTION.


 


Halleluljah.

Sådär! Nu ser bloggen någorlunda ut iallafall, så nu kommer lite inlägg! Hoppas ni har överlevt utan inlägg i nån dag. (ironi) Första dagen i skolan idag också. Kul att träffa allihopa även om jag rent pluggmässigt redan är skoltrött. Men sista terminen, bara att kämpa på. Hoppas eran dag varit bra:) Puss!

Uppehåll.

Okej, blir nog ett uppehåll här på bloggen till designen är fixad. Känner inte för att lägga in bilder och texter när det ser ut som det gör. Hoppas ni överlever ändå;) Förhoppningsvis har Carolina lite tid över snart och kan hjälpa mig. Jag vet inte vad jag skulle göra utan henne. Iallafall, vi hörs snart igen! Puss

Bloggdesign=Inte min styrka

Som ni säkert ser så är min design ändrad och helt åt skogen. Satt och fixade med den nyss och jag var riktigt nöjd. Sen råkar jag klicka fel och poff. Så är allt arbete borta, designen är fel och jag blir så frustrerad att jag inte vet vad jag ska göra. Ska försöka fixa den igen, lär prata med Carolina, min klippa. Ååååh!

Till hundägare där ute.

När mamma var ute med Fidde så träffade hon på en labrador som var lös. Ägarna säger att hunden är jättesnäll, men helt plötsligt börjar dom bråka. När mamma kom hem märkte hon att Fidde var blodig, labradoren hade bitit av en bit av Fiddes örsnibb. Så till er hundägare där ute, snälla ha koll på eran hund. Det kan vara världens snällaste hund, men alla hundar kommer inte överrens. Jag säger inte att ni alltid ska ha era hundar kopplade. Men koppla dom vid möte av hund om ni inte har riktig pli på er hund. Tro mig, det är inte kul när ens hund kommer hem blodig. Ha det i tanken nästa gång ni är ute och går.Goodiebag

Hej allihopa! Kunde inte motstå den här tävlingen, en goodiebag med massa olika saker för att bli vinterfräsch. Kom till tävlingen HÄR.
Tandblekningskit från Bergarelaxen.
Kroppspeeling och kroppsolja med Havtron från Rosenserien.
Solpuder, lipgloss, ansiktspeeling, fuktighetsmask samt fuktighetskräm med brun-utan-sol från Yves Rocher.
Nagellack nr 133 och 129, Myrraolja, Beautylack, Allroundlack, Nagel & nagelbandsrengöring, Nagelbandscreme, Lösnagelremover, Ögonbrynstrimmer, Frans - och ögonbrynsnäring samt Frans & ögonbrynsfärg från Depend.
Värde ca 2000kr.

STANDING TOGETHER IN WINTERTIME.


Free equal nothing.

Tänkte bara tipsa om två gratissidor, ni kanske tycker att det är uttjatat men nog är det kul att få presentkort på 500kr ner i brevlådan! På ena sidan kan man även få elektronik, lotter osv :) Gratiskläder.se och SuperGratis.se. Bli medlem och få gratis kläder och annat :) Själv föredrar jag Gratiskläder eftersom det alltid är bra med extra kläder i garderoben! Speciellt nu när det snart är dags för vår/sommarkläder.

Måndag

Godmorgon!

Sa hejdå till syster imorse som åkte tillbaka till Norge. Jag saknar henne redan. Varje gång hon åker känns det som om hon tar med halva mig. Just nu kollar jag på We are Marshall. Grym film är det, rekommenderar er att se den! När den är slut ska jag ut på långpromenad med hunden, vilket jag inte ser fram emot. Det är fortfarande -23ute, vilket betyder att det är  40grader kallare än ute. Brr! Men det är bara att bita ihop, Fidde behöver komma ut och springa av sig :) Sen åker jag till Insjön och fikar med Larisa. Länge sen. Slänger in ett inlägg senare. Puss

I try to remove this kiss. But the lipstick wont rub off.Modell: Lisa
Foto: Lisa

No poetry

Jag älskar den här låten. Den är så härlig och liksom flyter fram. Har en bild någonstans på datan som passar perfekt till refrängen. Hm. Måste leta på den. Iallafall, hoppas den faller er i smaken!Sitter även och letar igenom systers dator i jakt på några nya band. Hittills har jag bara hittat gamla favoriter. Tänkte bara skriva några av dom:

Bloodhound gang - Bad touch
And then i turned seven - Forgotten
Elvis - A little less conversation
By heart - A poem (hittade inget klipp)

Och såklart låten jag länkat till Gary Jules - No poetry. Bad touch, låten jag och syster alltid dunkade i bilen påväg till Borlänge. En gammal klassiker som aldrig blir gammal!

LUFTEN ÄR SOM ISANDE FROST.
Det är -25grader ute. Brr!

LOVE IN DISGUISE.
AND SO WE HAVE FALLEN.


Det stod en ängel vid min dörr.
Hon var inte klädd i vitt och hennes rygg blottade inga vingar.
Men hennes ögon var som ingen annans.
Dom visade mig sanning.

Jag höll en ängels hand i min.
Hon visade mig det förflutna i en trasig spegelskiva.
Jag såg mig falla djupare och hårdare.
Hur det förfärliga fallet närmade sig.

En ängel lämnade mitt rum.
Mitt hjärta stannade för en stund
och vaknade upp med förändring.
Vad har jag gjort?

Jag såg en ängel inatt.
Hon såg inte ut som någon särskild
och hon försvann innan jag hann blinka.

Men hon lämnade ljuset hos mig.

WINTERROAD.

Godermorgon!

Blev sent igår, somnade strax efter tre. Dock hade vi riktigt kul! Förutom lite drama på kvällen, men vad kan man vänta sig av massa tjejer? Iallafall, vi såg på Sick nurses (helkonstig, ingen jag rekommenderar), Angus, thongs and perfect snogging och Saw V. Därimellan hade vi tjockismys med kladdkaka, glass, hallon, chips och popcorn. Och som vanligt älskade alla min kladdkaka ;) Vi körde även "kortleken" som hur hur kul som helst. Bilder på det här nedan. Så det var  en riktigt lyckad kväll! Och det är alltid lika kul att samla ihop gänget:)

 

 

(Kortleken går ut på att man sätter ett kort mot munnen, suger inåt så det fastnar och sedan skickar man det vidare. Mycket svårare än det låter och det blir mer skratt än man tror. På bilden nere till vänster ser man dock inte kortet.)


Fredag.

Idag har det inte hänt så mycket. Gick en riktig långpromenad med Fidde på morgonen. Jag älskar hur frisk och isig luften är på vintern. Det är så otroligt härligt här på vintern, rekommenderar er starkt att åka hit. (smygreklam där, haha) Sen ikväll kommer tjejerna hit, det var riktigt länge sen vi hade en helylle tjejkväll. Det blir film, skvaller och mys. Längtar! Ska även göra min världskända kladdkaka med glass och hallon som ingen kan motså ;) Ni kan fråga alla mina kompisar, min kladdkaka slår allas! Haha, så fort det är tjejkväll så frågar alla efter den. Skills på hög nivå ;)

Nej, nu ska jag in i duschen och göra mig iordning. Puss!

ICE IN THE SKY.

Oh darling, what have you done?Modell: Lisa
Foto: Lisa

Håkan på högsta volym.

När jag höll på att drunkna
Tänkte jag på dig
Du sa att du ville dö
Du grät bakom dörren

och jag låg under sängen
Jag hörde dig
jag behöver dig
Mer än vad jag vill ha dig

och jag vill ha dig för gamla tiders skull
Du betydde inte allt
Men det blåste aldrig kallt

Sommarabstinens.

Det är vad jag har nu. Jag vill gå barfota i solens sken med en glass i min hand och en vän vid min sida. Jag vill ha mysiga sommarkvällar runt en öppen eld med ett marshmallowspett i min hand. Jag vill ha färgglada kläder, bruna ben och varmt vatten. Jag vill fota sommaren och fånga kärleken på bild.

Just nu är min kärlek Herr Håkan Hellström. En midsommarnattsdröm och jag hatar att jag älskar dig. Dom låtarna får sommarkänslan att sprida sig från tårna och ut i kroppen. Mm. Nej, nu ska jag sova, vilket jag borde ha gjort för länge sen. Hoppas att första dagen detta år har varit bra!

Bjuder på en bild på Charlotta, för att jag helt enkelt älskar den här bilden. (Och jordgubben påminner mig om sommar)


Mitt 2oo8

Mitt 2oo8 i bild. Väldigt kortfattat måste jag säga;)


            
Mycket förändringar upptill                                 Tjejerna


Ökända singstarkvällen!


Tjejkvällarna


Kladdkaka á la Lisa (som ingen kan motså)


Konfirmationen (som öppna mina ögon rejält - läs inlägget här)


London, mitt älskade London


3ord; Landslaget, Apeldoorn, GULD


Bilturerna med tjejerna


Mina ben var inte bruna, dom var regnbågens alla färger ;)

2oo8 var ett bra år. Riktigt bra. Jag övervann rädslor, träffade mycket nytt folk, kom långt inom vissa områden och jag lärde mig mycket om mig själv. Nu när jag tänker på det så slår det mig hur mycket som egentligen har hänt under året. Hur långt jag har kommit. Det är nästan läskigt när jag tänker på det. Nej, 2oo8 var bra och 2oo9 ska bli bättre :) Så nu håller jag tummar och tår för att 2oo9 ska bli drömmarnas år. Både för mig och världens befolkning.

Dreams only last for a night.

2oo9

Gott nytt år allesammans!

Jag sparkade in det nya året med tjejerna. Rätt lugnt men ändå riktigt kul! Haha, händelserik kväll. Hur firade ni det nya året? :) Själv har jag bestämt att 2oo9 ska bli ett år då jag satsar på mina drömmar. Och det ska bli så bra. Jag känner det i tårna! Haha. Iallafall så tänkte jag slänga in några nyårslöften, som jag ska försöka hålla ;)

Träna mer
Höja mitt betyg i Matte
Åka till London
Satsa på fotandet
Komma igång med skrivandet
Äta nyttigare
EM eller Holland (båda?) med landslaget

+Hitta mig själv och leva livet! :)

Några löften kommer jag lätt hålla, vissa kommer jag få kämpa lite för ;) Har ni några nyårslöften? Puss!

RSS 2.0