DEN BÄSTA KÄRLEKEN VÄCKER SJÄLEN OCH FÅR OSS ATT VILJA HA MER.


BARDOT.

Brigitte Bardot. Född 1934 i Paris, Frankrike. Fransk skådespelerska, sångerska, modell och djurrättsaktivist. Och justja, skönheten personifierad.


LYCKLIG PÅ LYCKLIGA.


Nu är jag äntligen hemma igen och kan bjussa på lite inlägg!

Dessa bilder är från förra lördagen då jag, Bea och Pauline gjorde oss fina hemma hos mig och sen styrde våra steg mot lyckliga. En kväll som flöt på hur fint som helst men som avslutades på bästa möjliga vis. För gissa vem som stod utanför Lucky? Min man. Har aldrig blivit så överraskad och glad! Just därför flög jag på moln resten av kvällen och när vi väl kommit hem till mig så föll tårarna av ren lycka.

Nästan galet hur fina människor jag har runtomkring mig just nu.

EIGHTEEN.
Igår samlades vi tjej på Bosporen för att äta gott och skratta litegrann.Jag fick en massa fina presenter! Bland annat detta perfekta halsband. TACK!Nästan obeskrivlig lycka jag kände när servitrisen frågade om mitt legg när jag bad om en smirnoff ice. Jag är en stor flicka nu.Felicia höll ett jättefint tal till mig. Och precis som det stod i hennes papper så känner vi nog varandra alltför väl ibland. Men man behöver någon som känner en bättre än en själv ibland.

Jag vet att uppdateringen har varit kass här, men det finns liksom inte så mycket att berätta. Men jag ska försöka bättra mig!

Släkten åkte nyss och nu är min mage fylld med tacos och chokladtårta. Alldeles perfekt uppvärmning inför kvällen som bjuder på utgång. Om en timme anländer mina tjejer och så kör vi. Over and out.LISA INGELS 930405
Och så var det min tur att fylla vuxen. Känner mig inte helt redo för att betala räkningar och sånt, men jösses vad jag har längtat efter frihet. Och mer frihet blir det med körkortet som sakta men säkert närmar sig. 18 år i staden. Tänka sig vad mycket som hinner hända på 18 år. Men jag måste säga er, att även om året som 17 blir svårslaget, så kommer nog livet som 18-åring blir lite bättre. Nu lever vi livet.

Lycklig. Lycklig. Lycklig.


RSS 2.0