1. “Man loves little and often: Woman much and rarely”

Har tänkt på det här med förebilder och folk (kvinnor) som inspirerar. Så jag tänker göra en liten följetong med olika kvinnor som inspirerar just mig, sounds good?

Först ut har vi iallafall:Isabella Löwengrip. Det är antagligen flera stycken där ute som har trott (kanske till och med fortfarande tror) att hon inte är mer än en ytlig blondin. Men ack så fel du har. Denna kvinnan inspirerar mig nästan mer än någon annan. Jag menar, hur många kvinnor känner du till som har åstadkommit så mycket som hon har trots sin unga ålder? Vi listar upp några saker!

- Hon har skrivit en bok och en till är på väg.
- Hon driver sin egen tidning som hon har startat själv.
- Hon har ett investföretag som hon har kunnat starta med sina egna pengar.
- Hon föreläser runt om i Sverige om entreprenöskap.
- Hon har en egen klädkollektion, Classified.
- Hon hade en egen webshop och nu håller hon på att öppna en ny.

Det finns ingenting som denna kvinna inte kan göra. Hon har visat för hela världen att en ung, blond kvinna inte har några begränsningar. Men det är inte bara vad hon har åstadkommit som inspirerar mig. Utan det är vem hon är och vad hon står för. Hon är inte pinnsmal, men hon älskar sin kropp och sina kurvor vilket bevisar för alla att man inte behöver ha en viss kroppstyp. Hon har öppnat sig om akneproblem, överfall och hotbrev. Hur många andra bloggare har gjort detta? För att inte tala om alla gånger hon har försvarat sig mot alla kommentarer hon har fått på grund av hennes pappa, hårfärg eller liknande. Hon ger svar på tal och de svaren är klockrena. Hon bryr sig om unga tjejer i Sverige. Vill att vi ska bevisa att vi kan.

Ibland när jag känner att jag föralltid kommer vara en medelsvensson i landet Lagom så brukar jag tänka på Isabella. För om ingenting är omöjligt för henne, då borde väl ingenting vara omöjligt för mig heller?Kommentarer

Släng en kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-post: (publiceras ej)

URL/Bloggen din:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0