UGANDA - PART I
Efter en tågresa ner till Arlanda och sedan flyg till Heathrow så gjorde vi ett obligatoriskt stopp på Starbucks för en caramel cream!
Eftersom vi hade lite mer än tre timmar att slå ihjäl så blev det även ett ölstopp!Efter en 8 timmars flygresa ner till Entebbe (Uganda) så var vi ungefär så här pepp!Fast fem minuter senare så var vi ungefär så här trötta..På vägen från Entebbe till Soroti där vi skulle spendera första veckan så stannade vi till vid Nilens källa, Victoriasjön. Här hade man tydligen spridit askan från självaste Gandhi.

Efter en liten båttur så stannade vi till på en ö där det togs lite kort.När vi efter en förskräcklig bussresa äntligen kommit fram till Soroti så var det kolsvart ute och vi somnade vi två röda i våra himmelssängar (läs: myggnät). Dagen efter tog vi en promenad ut i en by där vi hittade massa söta barn att ta kort på. På bilden ovan visar Sara bilderna hon tagit.Jag, Emma, Olivia och en massa barn.När det var dags att åka igen så hade tydligen bussen fastnat, så då fick våra starka karlar i klassen göra en insats!Och med den här fina flickan avslutar vi del 1!

Kommentarer

Släng en kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-post: (publiceras ej)

URL/Bloggen din:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0