Flora.

Det här är Flora. Hon är en inspiration på många vis, bland annat för att hon har tagit vara på livet och rest runt rätt mycket.Hon har varit i Dublin över en helg med sin pojkvän (som hon skriver så himla fint om).Hon har spenderat en månad i Kina med sin klass. En sån otrolig upplevelse!Till Italien åkte hon med 17 andra i hennes släkt för att gå på bröllop.Hon och hennes pojkvän, som förövrigt heter Felix, åkte till hans sommarstuga och spenderade dagarna med att skriva, läsa, måla och pussas.Hon och tre av hennes bästa vänner packade ryggsäckarna och tågluffade runt i Europa i en månad. De levde på tonfiskmackor och öl.Hon har haft kvalitetstid med hennes pappa i Frankrike.Hon tog en weekend i England för att träffa hennes kompis som flyttat dit.Tillsammans med sin pappa, sina två bröder och hunden så vandrade hon uppe i fjällen.Hon tog med sig några vänner och hoppade på tåget till Köpenhamn.Hon har varit i Frankrike och druckit öl med skäggiga fransmän fram till morgonen.Har tar hon ett dopp i havet på västkusten i kvällssolen.

Varför har inte jag rest runt och sett världen, dansat fram till morgonen och njutit av kvalitetstid i solen med familj och vänner? Ni hittar Flora HÄR, hennes fina inlägg om världen hittar ni under kategorierna Resor och Kunming.

(Förövrigt är hon en av mina favoritbloggare, tipstips!!)Cornelia.


Blir sugen på att klippa håret en decimeter kortare, färga hår och ögonbryn i en kastanjebrun färg, låta läpparna vara blodröda och spendera dagarna i en grå collegetröja.

När jag ser denna kvinna tänker jag på någon djup, konstnärlig kvinna som springer runt i trosor och en stor tröja på morgonen och dricker te ur en stor kopp, sittandes i ett fönster. Inspiration!Will you marry me?


Ja, jag är antagligen en av de mest blödiga personerna i detta land. Men det här är iallafall till er som älskar kärlek. Så från botten av mitt blödiga hjärta.. Njut!
Mitt-i-veckan-lyx.


Vardagslyx på hög nivå! Onsdag eftermiddag spenderades i köket där jag gjorde cupcakes till Johan innan han kom hem efter att ha varit borta i en och en halv vecka. Kvällen spenderades med film och massa pussar. Dagen efter fyllde finaste Malin år (GRATTIS!) och eftersom vi inte hade firat mig så hade vi lite födelsedagsfika för oss båda två. På bordet stod det cupcakes, rulltårta, bullar och kladdkaka, gissa om vi klämde i oss?! Så himla fint att få umgås med mina bästa.

Nu däremot är det roliga över och helvetesmånaden börjar. I april är det pluggapluggaplugga och tränatränaträna som gäller. Kommer nog inte ha tid med så mycket annat. Därför kan ni tänka er min längtan till maj!

Eftermiddagen denna söndag spenderade jag framför datorn och läste bloggar, texter och kollade på bilder. Blev så förbaskat inspirerad och jag önskar verkligen att jag hade mer tid till min lilla blogg. Ska försöka bli bättre på att ta med kameran, knäppa kort och sedan lägga upp här. Nyårslöfte kanske?

Jag vill ha..Okej väderguden, jag vet att du gör ditt bästa och att det äntligen är vår.. Men kan du inte försöka skynda dig lite? Jag längtar ju så fruktansvärt efter sommaren.
BLOPPIS!


Rensar ur lite här hemma och kör därför på en bloppis! Är ni intresserade så lämna antingen en kommentar (med mejladress samt vilket plagg du vill ha) eller skicka ett mejl till: Lingels@hotmail.com. Först till kvarn! Gäller till söndag sen hamnar det på Tradera.Skinnklänning
Från: HM
Stl: 36
Pris: 100:-
Aldrig använd!
Klänning
Från: HM
Stl: 36
Pris: 100:-
Aldrig använd!


SÅLD!Vit klänning
Från: Nelly
Stl: 10 (ungefär 38)
Pris: 100:-
Aldrig använd!


SÅLD!Röd klänning
Från: HM
Stl: S
Pris: 100:-
Aldrig använd!


SÅLD!Gröna klackar
Från: Vet ej
Stl: 38
Pris: 100:-
Använda en gång (inomhus)!Bruna kängor med klack
Från: HM
Stl: 39
Pris: 100:-
Aldrig använda!Bruna klackar
Från: HM
Stl: 39
Pris: 100:-
Aldrig använda!Svarta klackar
Från: Din sko
Stl: 38
Pris: 100:-
Använda en gång!Bruna brouges
Från: HM
Stl: 39
Pris: 150:-
Aldrig använda!Beige, midjekort skinnjacka
Från: Vero Moda
Stl: M (passar även S)
Pris: 200:-
Använd en gång!


SÅLD!Silvrigt halsband
Från: HM
Pris: 50:-


SÅLT!Guldigt halsband
Från: HM
Pris: 50:-Bruna kängor
Från: Nelly
Stl: 37 (passar även 38)
Aldrig använda!
Dans till svetten rinner.


Så förbaskat bra kväll med tjejerna igår. Dagen startades med fika tillsammans med Bea innan jag styrde stegen mot Tegera Arena. Leksand - Örebro med 4000 på läktaren och jag stod i älskade Sportbaren med Felicia. Sedan, efter lite uppiffande, hamnade jag hos Johanna där några fina tjejer väntade. Mycket prat och skratt innan vi begav oss till bowlingen. Helt sjukt vad kul vi hade! Jag har mått dåligt så länge och igår var första kvällen då jag verkligen kunde slappna av och bara ha kul. Jag skrattade, dansade och njöt av livet i några få timmar. Men mer än så behövdes inte för att påminna mig hur fint livet kan vara. Fler fina kvällar åt folket!


Love is like an earthquake - unpredicatable, a little scary, but when the hard part is over you realize how lucky you truly are.
Kärlek är så himla fint.

RSS 2.0