Vi ses aldrig mer - Del IIII


OKTOBERI september/oktoberskiftet var jag ju som ni säkert vet i Uganda, landet jag aldrig glömmer.Helt otrolig resa som innebar så mycket känslor att jag inte kunde göra någonting under veckan efter att vi kommit hem. Jag var helt förstörd och mamma beordrade mig att ha en pyjamashelg som faktiskt hjälpte!Strax efter att jag hade kommit hem från Uganda så tatuerade jag mig! Glömmer bort budskapet ibland, måste bli ändring på det.Strax därefter så blev det studentfest med bästa tjejerna! Detta var även senaste gången jag drack, har varit nykterist i några månader nu.Fina Olivia.

NOVEMBERJag och Malin satsade på energi i novembermörkret.I oktober kom även dessa helt jävla underbara skor hem till mig. Det blir invigning på torsdag!Jag och min kärlek åkte ner för att spendera en helg i storstaden. Den blev rätt så partypoopad på grund av härliga parkeringsböter och det trista vädret, men det var ändå fint att få komma iväg lite.

DECEMBERVi startade december med att baka ärtbulla!Sen började min blindtarm krångla för andra gången på ett halvår och jag blev inlagd över natten. Är trött på min blindtarm nu, hade gärna blivit av med den!Sen blev det julafton och tomten kom på besök! Helt klart finaste tomten jag har sett hittills.Och efter jul så kommer ju såklart nyår som spenderades med dessa tre finingar som vägrade vara med på bild.

Och det var mitt 2011!Kommentarer

Släng en kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-post: (publiceras ej)

URL/Bloggen din:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0