Vi ses aldrig mer - Del III


JULIAugusti inleddes med en vacker klänning som bara hann användas en gång innan kylan började krypa fram.Jag hjälpte pappa att fixa lite med alla hans fiskar.Jag festade med bland annat den här fina tösen.Och jag blev blond på riktigt! Lycka. Nu vill jag dock färga det igen och alla runt omkring mig kallar mig för hopplös. Men jag älskar förändringar, speciellt när de sker på mitt egna huvud.

Förövrigt så hände det inte så mycket i juli. Jag spenderade mest dagarna på ICA och om jag hann så tränade jag eller myste med pojkvännen.

AUGUSTIÄven augusti innehöll jobb. Dock hann jag med en promenad eller två med finaste hunden.I denna tröja spenderade jag många dagar då den var perfekt för vädret som började bli ljummet.Jag och några av dem bästa tog vårat pickpack och flög ner till Cypern för en vecka av konstant urspårning.Så himla bra tjejer.

SEPTEMBERSeptember inleddes med att Erica fyllde år och vi firade henne med en middag.Jag, mamma och syster begav oss ut i skogen för att leta lite svamp. Fidde var självklart med.Efter två och en halv timmar så hade vi hittat tretton kantrareller och erkände oss besegrade.Den sextonde hade jag och min älskade ett halvår tillsammans. Kärlek.Efter flera år av blod, svett och tårar så tog vi oss på något mirakulöst sätt till SMfinalen. Känslan när vi gjorde sista bränningen och vi insåg att vi var garanterade silver är obeskrivlig. Så jävla underbart.Klassen åkte ner till bästa landet, Uganda, för en oförglömlig resa som förändrade vilka vi är och vad vi vill i livet.

Kommentarer

Släng en kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-post: (publiceras ej)

URL/Bloggen din:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0