Vi ses aldrig mer - Del II


APRILFem dagar in i april fyllde jag artonoch oj, vad lycklig jag var!Jag firades först med middag på Bosporen och till helgen följde dessa vackra töser med mig ut på min första lagliga utgång. Riktigt bra kväll som avslutades på bästa sätt. Min pojke som jag inte skulle få träffa på två veckor stod plötsligt framför mig, lycka!Lite senare stack jag och fem tjejer till, ner till Holland för lite träningsläger. Vad vi inte hade väntat oss var strålande sol = shortsväder.Känslan att få träna utomhus på grönt gräs efter en hel vinter inomhus är nästintill obeskrivlig.Ungefär fem gånger fick vi göra ett stopp då vackra tulipaner skulle fotas och luktas på.

MAJI maj var himlen så här vacker.Jag och min fina mamma fikade och åt små söta macarones.Här var det dags för påskmiddag!Sedan hade vi en ordentlig uppladdning för match som skulle spelas dagen efter. Bubbelbad, sällskapsspel och tacos. Bra grejer!Uppladdningen funkade perfekt uppenbarligen eftersom det blev vinst dagen efter! Så förbaskat underbart.

JUNIJuni var som vanligt en så himla vacker månad som inleddes med bal.Det var vackra tjejer och stiliga pojkar.Och ännu vackrare vänner.Sedan blev det dags för klassfest igen och Robert håller hårt i sin Captain som vanligt.Fina Emma. Saknar att kunna springa runt med bara ben!Sen blev det äntligen dags för sommarlovet att komma och vi kämpade med att hålla ögonen öppna i solens starka strålar.Vackra vänner!Sedan blev det de överförfriskade studenternas tur att springa nerför trappan och ut bland tiotals familjer. Nu är det inte långt kvar tills jag själv gör det!Sommarlovsfirande med tjejerna.Fina Bella med sin Ludvig.I slutet av månaden åkte jag och familjen Höglund till Turkiet för lite solsemester!Till Alanya närmare bestämt.Jag och hjärtat.Kommentarer

Släng en kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-post: (publiceras ej)

URL/Bloggen din:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0