Energin försvann för att ta en semester någonstans.


Trött på den här känslan. Den suger ut all energi ur kroppen och jag orkar inte mer. Jag är orkeslös och försöker ta mig från den ena dagen till nästa. Trött på den här känslan.

Den här känslan av att inte duga.

Jag är trött på ensamheten som numera är mitt ständiga sällskap. Trött på lärare som säger "du kan bättre", jag instämmer och får dåligt samvete, för jag orkar ju inte göra bättre ifrån mig. Trött på att inte hinna träna så ofta jag vill, för jag vill bli bättre, starkare och utvecklas. Vill träna med laget och umgås. Trött på att alla blir arga för att träningen inte hinns med eller på att jag gör fel. Trött på att jag alltid gör fel i andras ögon. Tror jag gör rätt men det gör jag inte. Långt ifrån.

Trött på att aldrig räcka till eller duga i andras ögon.

Är det så konstigt att jag räknar ner dagarna till avresan till andra sidan jorden? En ny start. Ett nytt kapitel i en ny stad med nya människor.

Jag duger. Inom mig vet jag att jag visst duger och att jag faktiskt är tillräcklig. men ibland känns det som om alla vill visa att jag har fel. Men jag duger och jag är tillräcklig.

Jag är tillräcklig.Kommentarer
Postat av: A L V A (foto)

Fin blogg! :)

2012-05-16 @ 14:29:50
URL: http://alvalandberg.blogg.se/

Släng en kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-post: (publiceras ej)

URL/Bloggen din:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0